понеділок, 14 листопада 2011 р.

Лінгвальні брекети в практиці стоматології

Лінгвальні брекети в Киевской стоматологии 32Дент

Брекети (від англ. Bracket - скоба) є незнімним елементом, який фіксується на зубах часто за допомогою непомітного матеріалу. Раніше всі брекети приварювалися до індивідуальних кільцям з металу, після чого кріпилися на зуби за допомогою цементу. 

Сьогодні стоматология киев кільця використовує тільки при фіксації замків на 6,7 або 8 зубах, рідше для фіксації брекетів, коли з якихось причин відсутня можливість міцно приклеїти брекети на композиційний матеріал. 

Для кожного конкретного зуба підбирається індивідуальний брекет. На брекеты цены як правило немаленькі, тож це досить витратна процедура корекції прикусу.

Конструкція брекетів

Конструкція брекетів включає підставу, паз і крила. За допомогою спеціального матеріалу, брекети підставою кріпляться до зубної емалі. Інноваційні матеріали виробляють виділення фтору в тканину зуба, завдяки чому вони захищають зуби від розвитку карієсу. У паз брекетів кріпиться ортодонтична дуга, яка є джерелом сили, яка встановлює зуб в потрібне положення. 

Щодо підстави брекетів і зубної поверхні, паз має точно встановлене стоматологом положення; воно і визначає завершене ідеальне розміщення всіх зубів по закінченню лікування.Дуги заздалегідь встановлюються у формі оптимального зубного ряду, і завдяки їх фіксації до брекетів, зуби теж розміщуються правильно. 


1 коментар:

  1. Доброго дня!
    Скажіть будьласка, як я можу поставити собі лінгвальні брекети якщо ящо в мене стоять брекети такого типу зараз: http://prisma13.com/ Розкажіть будьласка детальніше щоб я міг зрозуміти. Це дуже важливо для мене! І скільки коштують ці брекети?

    ВідповістиВидалити